Головне

Брандао може повернутися на батьківщину

27.10.2008 22:05 638 0

Нападник донецького "Шахтаря" Брандао потрапив у коло зацікавленості бразильського клубу "Корінтіанс.

Про це повідомляє Террикон з посиланням на Globo Esporte

"Корінтіанс" гарантував собі повернення в еліту бразильського футболу - в серію А. Теперь "тімао" можуть зітхнути з полегшенням, а потім - замислюватися над посиленням складу. Керівництво клубу перш за все хоче придбати висококласних плеймейкера і нападника, причому бажано вкомплектувати команду до початку грудня.

Поки клуб шукає посилення, близько десятка гравців "Корінтіанса" ризикує покинути команду. Це все для того, щоб у "Корінтіанс" прийшли наступні футболісти: Брандао - 28-річний нападник донецького "Шахтаря", Дейвід - 29-річний "фантазіста" турецького "Фенербахче", і Серхіо Ескудеро - 25-річний лівий захисник "Аргентінос Хуніорс".

У даний момент, склад "тімао" налічує 36 гравців. Тренер "Корінтіанса" Мано Менезеш хоче залишити у складі 30 футболістів, при цьому він припускає посилення трьома-чотирма досвідченими гравцями. Звідси витікає, що команду до кінця року покине чоловік десять, серед них: Бебето, Акоста, Пердігао, Діого Рінкон, Фабіо Феррейра, Еррера, Марсель, Рафінья, Алвеш і Алмейда. Шанси залишитися у команді є тільки у Еррери і Діого Рінкона, права на якого належать київському "Динамо". А решта футболістів з цього списку точно піде з "Корінтіанса".

Коментарі ()