Головне

Кононов: "Дуже хотілося виграти"

26.10.2008 09:06 217 0

Олег Кононов, головний тренер "Карпат", після матчу з "Металургом" З:

- Ми вже не раз з вами зустрічаємося і постійно говоримо про одне й теж. Повторювати немає сенсу. Ми не забиваємо вдома ось уже кілька матчів. Сьогодні була нічия, хоч "Карпати" і мали перевагу, особливо наприкінці матчу. Але перемагає та команда, яка забиває. "Металург" показав себе дуже організованою та збалансованою командою. Помітно, що тренерський штаб грамотно працює з командою. У "Металурзі" сьогодні виступає багато вихованців власної школи, це кістяк команди, вони грають разом не один рік. Зараз це дає результат. Звичайно, нам дуже хотілося сьогодні виграти, для мене ця гра була особливою, бо я працював в Запоріжжі. Тож я засмучений, що не вдалося цього зробити. Правда, можу сказати, що хлопці показали гідну гру.

- Ви вже дивилися у повторі епізод на останній хвилині, коли м’яч влучив у руку захиснику "Металурга"?


- Я не коментую дії арбітра.

- То поділіться бодай враженням від відеоповтору епізоду.


- Треба створювати свої моменти і забивати голи. Навіщо щось потім доводити: мовляв, хтось щось не так зробив? Я вважаю, що арбітр відсудив доволі кваліфіковано.

- Поясніть заміни в команді…


- Сергій Кузнєцов трохи втомився, він багато працював на організацію атак. Тому я випустив Фещука, який не так працює організаційно, але має гольове чуття. На жаль, сьогодні воно не прокинулося. А Гурулі і Кожанов самі попросили заміни.

- Чому було так багато неточних передач? Вашим гравцям бракує сил, щоб до м’яча добігти?


- Думаю, що сили у них є, підвело виконання.

- Чому сьогодні на поле не вийшов Гурський, який непогано відіграв у Сімферополі?


- Молодим гравцям потрібен час, щоб адаптуватися в чемпіонаті. Ощипко трохи швидший за Гурського, тому саме він сьогодні грав в центрі захисту.

fckarpaty.lviv.ua

Коментарі ()