Головне

Константінос Макрідіс: Думок про "Шахтар" не виникає

25.10.2008 17:28 265 0
Константінос Макрідіс, півзахисник донецького "Металурга", розповів про останній матч проти "Дніпра" (1:1), небажання виступати за донецький "Шахтар" та рівень українського чемпіонату.

Про матч з "Дніпром"

Чого вже лукавити, ми виглядали в цьому поєдинку непереконливо, як колективно, так і індивідуально - більшість з наших гравців не змогли показати своїх кращих якостей. Проте знайшли в собі сили зрівняти рахунок, а теоретично могли і перемогти. І особисто я вважаю це хорошим знаком: будь-яка команда має право провести одну погану гру, головне - продовжувати набирати при цьому очки, а вже після матчу проводити роботу над помилками: аналізувати їх і робити правильні висновки. Другу таку гру, як в Дніпропетровську, ми провести не повинні.

Про бажання грати за "Шахтар"

Ну що ви, зараз подібних думок у мене не виникає: думаю лише про "Металург" і докладаю максимум зусиль, щоб допомогти цій команді. Можете написати, що в цьому клубі я відчуваю себе по-справжньому щасливим. Що ж до потенційних пропозицій від іменитіших колективів, то це безпосередньо залежатиме від якості моєї гри в найближчому майбутньому. На питання, чи опинюся я гідний кращої долі, може відповісти лише час.

Про чемпіонат

Український чемпіонат, безумовно, сильніше, хоча на моїй батьківщині вже з'явилася одна досить міцна за континентальними мірках команда ("Антортосіс", - прим. ред.). Інша справа, скільки часу довелося витратити для того, щоб виростити такий колектив! В Україні клубів з приставкою "супер" як мінімум два - "Динамо" і "Шахтар", і про їх силу свідчать результати цих команд в єврокубках. Сподіваюся, що в недалекому майбутньому до них підтягнеться і донецький "Металург".

За матеріалами "Спорт-Експрес"

Коментарі ()