Головне

Ігор Суркіс: Диктування умов Вороніним і Шевченком – це тиск на головного тренера через ЗМІ

15.10.2008 09:17 446 0

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував висловлювання форварда збірної України Андрія Вороніна, який заявив, що якщо його не ставлять в склад, то і не варто його викликати до національної команди.

"Мені складно коментувати цю ситуацію. Думаю, було неетично виносити цю суперечку на огляд громадськості, а варто було вирішити все спокійно. Але це емоції. Упевнений, якщо Вороніна будуть викликати в збірну надалі, він буде приїжджати. Але подібне спілкування через пресу в ультимативній формі не викликає поваги. Михайличенко досить багато чого досяг у футболі, є заслуженою людиною, і виграв такі трофеї, що дай Бог іншим. А диктування умов Вороніним, Шевченко або ще кимсь - це свого роду тиск на головного тренера через пресу з метою знайти підтримку в громадськості.

Для журналістів це, звичайно, "смажений" факт, але я вважаю, що це неправильно. Поважаючий себе футболіст не повинний розповідати громадськості, що він незадоволений тим, що його не поставили до складу на гру. Якщо так сталося, виходить, це пов'язано з тактичними розуміннями тренера, саме він відповідає за кінцевий результат, так що в цьому питанні я підтримую наставника нашої збірної", - Суркіс.

ФК Динамо

Коментарі ()