Головне

Українська збірна U-17 здобула вольову перемогу у другому матчі кваліфікації Євро-2009

27.09.2008 09:56 338 0

Ісландія (U-17) − Україна (U-17) 1:2

Голи: 1:0 - Еліссон (16), 1:1 - В.Коваль (22), 1:2 - Нойок (65).

Україна: Данкович, Кічин, Ордець, В.Коваль, Рижук, Нойок (Бабенко, 68), Караваєв, Довгий, Будківський (Прокіпчук, 80+1), Іванко, Щедрий (Рябушко, 41).

Довіра тренера

На полі стадіону у Рейкявіку підопічні Олександра Головка здобули першу перемогу у кваліфікаційному турнірі Євро-2009 і зберегли шанси на вихід до елітного раунду. Варто відзначити, що у порівнянні зі стартовим матчем, у якому "синьо-жовті" зазнали болісної поразки від збірної Норвегії − 0:4, український тренер зробив лише одну заміну в стартовому складі.

Вирішальний штрафний

Вже у дебюті не втримавши Еліссона, українські юнаки не знітилися і швидко повернули суперникам борг. Київський динамівець Володимир Коваль наважився на удар з-за меж штрафного майданчику і таки змусив капітулювати ісландського воротаря − 1:1. Друга половина зустрічі почалася з атак підопічних Головка. Чи не найактивніший у цьому поєдинку Олександр Нойок заробив штрафний і сам його реалізував. М’яч після потужного "пострілу" хавбека "Шахтаря" влучив у самісіньку "дев’ятку"! На жаль, за кілька хвилин вихованець херсонської школи футболу зазнав травми, залишивши поле. Господарі спробували зламати хід гри, проте наша оборона діяла досить надійно.

Влаштує тільки перемога

В іншому матчі 7-ї групи норвежці розійшлися миром зі швейцарцями − 0:0. Саме представники альпійської країни є останнім бар’єром на шляху українців до еліт-раунду. У матчі, який відбудеться 29 вересня у Кефлавіку, нашу збірну влаштує тільки перемога. Нагадаємо, що до наступної стадії змагань потраплять два найсильніші представники від кожної з 13-ти груп, а також два володаря третіх місць з найкращими показниками у двобоях із лідерами.

Таблиця: Норвегія, Швейцарія - 4 (2), Україна - 3 (2), Ісландія - 0 (2)

29 вересня. Україна − Швейцарія (19.00), Норвегія − Ісландія (19.00)

ffu.org.ua

Коментарі ()