Головне

Рінкон повертається у київське "Динамо"

24.09.2008 17:24 482 0
За інформацією бразильського видання "Globo", київське "Динамо" відмовило бразильському "Корінтіанс" у продовженні оренди Діого Рінкона. Термін чинної угоди завершується наприкінці цього року. В середині серпня до Києва для проведення переговорів приїжджав технічний директор клубу Антоніо Карлос Заго, проте його візит так і не дав жодних результатів. Кияни навідріз відкинули будь-яку можливість продовження оренди Рінкона.

Хоча технічний директор заявив, що "Корінтіанс" зробить ще одну спробу домовитися з українським клубом до кінця року. Бразильці сподіваються, що в ході подальшого обговорення буде взяте до уваги бажання самого футболіста.

Крім того, "Корінтіанс" планував привабити в команду Вілліана і Брандао, які також виступають в Україні. Причому, розуміючи, що повернути Вілліана (за якого "Шахтар" заплатив велику суму) буде практично неможливо, зосередив зусилля на Брандао.

Бразильці сподівалися, що їх завдання полегшить невихід господарів "Донбас-Арени" у груповий турнір Ліги чемпіонів, але і тут їх спіткало розчарування. Втім, керівництво "Корінтіанс" не відмовилося доки і від наміру придбати Брандао, повідомляє Динамоманія.

Коментарі ()