Головне

Гвардьола не вважає "Барсу" фаворитом у грі зі "Спортінгом"

16.09.2008 13:49 212 0
Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардьола незважаючи на невдалий старт команди в чемпіонаті Іспанії вірить у позитивний результат стартового двобою каталонців у Лізі чемпіонів з португальським "Спортингом".

- На початку сезону голи даються нам дуже важко. Якщо ти не забиваєш, це стає великою проблемою, - наводить слова 37-річного фахівця офіційний сайт УЄФА. - Голи - це питання техніки, старання, везіння і відчуття. Знаю, що ми добре робимо свою роботу, створюємо моменти, тому я не занадто заклопотаний цим. Краще скажу, що мені приємно виступати з такою командою в престижнному єврокубку, оскільки в Лізі чемпіонів ти протистоїш кращим гравцям і найвеличнішим клубам. Увесь світ спостерігає за тобою.

- Чи вважаєте ви, що "Барселона" є фаворитом у майбутній грі?

- Незважаючи на колишні перемоги, напередодні матчу з "Спортингом" у нас немає ніякої переваги. "Барселона" зобов'язана перемагати в домашніх зустрічах у цьому і будь-якому іншому турнірі. Я знав про це, коли очолив команду, і розумів, що з мене будуть вимагати результат. Не знаю і не хочу пророкувати, що станеться, якщо ми не виграємо в "Спортинга", однак я вже маю план, як досягти перемоги, і знаю, які вказівки дам гравцям.

Нагадаємо, що в двох матчах чемпіонату Іспанії "Барселона" набрала лише одне очко, забивши один гол з пенальті, і займає 15-те місце в турнірній таблиці.

www.sportbox.ru

Коментарі ()