Головне

Маркевич: Перед Єврокубками необхідно підтягнути гру

22.08.2008 22:21 239 0

Мирон Маркевич (головний тренер ФК "Металіст"):

Знаєте, начебто і грали непогано, але забагато помилок було. "Іллічівець" мав декілька моментів, щоб забити. Перед єврокубковими матчами, а також перед іграми у гостях з "Дніпром" і "Карпатами" необхідно підтягнути гру. Моментами непогана гра була, але помилки, повторюся, необов'язкові. Я і задоволений, і стривожений водночас, але три очки - це три очки.

- Сьогодні низка гравців грали не на своїх позиціях.

- Бордіяну дали відпочити, бо він відіграв два тайми за збірну, перед цим була важка гра у Донецьку. Звичайно, він приїхав не в тому стані, щоб грати повний матч. А взагалі, він - гравець середини поля, в збірній грає на правому фланзі, так що, сьогодні трохи поекспериментували. Конюшенко - досвідчений гравець, тому він непогано зіграв на позиції правого захисника. Зезе - нападник. Але ми сьогодні чекали від нього більшого.

- Сьогодні Обрадовіч підключався на кутових замість Папи.

- Ми хочемо щось змінювати. Ми перестали забивати після стандартів, адже команди дивляться, як ми розігруємо стандарти, так що ми вирішили дещо поміняти. Думаю, краще, якщо вони удвох ходитимуть.

- Як себе відчуває Девіч?

- Він пропускав гру через дискваліфікацію. Через сімейні обставини вилетів до Сербії, але вже завтра повинен повернутися. Будемо сподіватися, що він стане тим Девічем, яким був.

- Залишився тиждень до закриття трансферного вікна. Якесь підсилення складу планується?

- Планується, але нічого конкретного поки сказати не можу.

Коментарі ()