Головне

Післяматчева прес-конференція тренерів "Шахтаря" і "Карпат"

28.07.2008 01:02 383 0

Мірча Луческу, головний тренер ФК "Шахтар"

- Дуже радий, що закінчився наш вояж до Львова. Тут дуже агресивна публіка щодо нас, тож тішуся, що третьої гри у Львові в нас не буде. Але як і тиждень тому, через відсутність концентрації в наших нападників у відповідальний момент ми змарнували щонайменше сім чудових моментів. Не розумію, чому моя команда почала грати лише після гола у свої ворота. Однак після цього мої гравці повністю віддавалися грі. Те, що команда не опускає руки і грає до кінця, мене тішить у перспективі майбутніх ігор Ліги чемпіонів. Перед нами сьогодні була надзвичайно амбіційна та мотивована команда, самопожертва гравців якої просто вражала. "Карпати" максимально використали свій шанс: Кучер намагався зробити офсайд, що стало подарунком для Зєньова. Так помилятися на такому рівні захисник не має права. Відзначу, що Іщенко, який замінив Кучера, дуже добре увійшов у гру і допоміг команді. Думаю, за такої гри Іщенка Кучеру буде важко повернути собі місце в основному складі. Задоволений я і дебютом Морено у чемпіонаті України. Загалом, вважаю, що мої гравці ще не прокинулись від трофеїв, які здобули минулого сезону. Хочу привітати з успіхом команду, яка сьогодні віддала душу на футбольному полі.

Олег Кононов, головний тренер ФК "Карпати"

- Ми налаштовувались на цю гру так само, як і на попередню в Донецьку. У матчі з Металургом нам бракувало атак і позиційної гри. Я працюю з командою лише два місяці, тож не так все буде швидко, як би цього хотілося. З організації гри, гри у відборі вже бачу певні зрушення. Нам потрібно, передусім, працювати над швидкими і позиційними атаками. Нині взяли очко, були близькі до перемоги...

- Як оцінюєте гру Зєньова?
- Гол забив - значить, оцінюю дуже високо. Цей хлопець дуже перспективний. На таких ми робимо ставку. Сподіваюся, він буде рости й надалі.

- Чия помилка призвела до гола у ворота "Карпат"?
- Гравця, який залишив Фернандіньо.

- Над чим команді треба працювати насамперед?
- Над усіма компонентами гри, зокрема, відбором, пресингом, контролем м'яча, швидким переходом в атаку. Працюватимемо над тим, щоб біля наших воріт створювали якомога менше моментів, і, відповідно, наші серця менше боліли.

- Які враження від гри Бідловського?
- Він міг би зіграти краще, але не забуваймо, що це був його дебют в основному складі команди. Через це було помітно хвилювання. Довірив йому місце у складі, адже він чудово зарекомендував себе на зборах в Угорщині.

ФК "Карпати"

Коментарі ()