Головне

"Кривбас" – "Металург" Запоріжжя: післяматчеві коментарі тренерів

20.07.2008 13:06 388 0
Анатолій Чанцев, головний тренер "Металурга":

- Ви знаєте, такі ігри дуже важко коментувати. З однієї сторони, ми створили в першому таймі досить гольових моментів, щоб виграти сьогоднішню гру. Досить, повторюся. Але, як відомо, виграє той, хто забиває. В другому таймі  в якийсь момент щось відбулося з нашими захисниками. Якась паніка з'явилася. У результаті ми пропустили гол. А так якщо в цілому по грі, то мені пальців не вистачило на руці, щоб загинати, скільки ми створили гольових моментів.

- Ви самі сказали, що в першому таймі "Металург" створив моменти, а в другому з'явилася якась паніка. Коли відбулася заміна, ви замінили дебютанта Сергій Кривцова, а напрошувалася, напевно, інша заміна. Треба було змінювати Аржанова.

- Це ваша думка. У мене інша думка. Ми робили заміни ті, котрі вважали за потрібне.

- Порівняєте, будь ласка, останнього суперника "Металурга" - "Манчестер Сіті" з "Кривбасом".

- Що ви говорите, які можуть бути порівняння?! То були збори, зараз чемпіонат почався. Тоді був підготовчий період. Порівнянь не може бути ніяких. З ким би ми не грали. Чемпіонат є чемпіонат. Як я можу порівнювати "Кривбас" з кимсь? Ми почали грати. Вони нас обіграли. Був у них момент - вони його реалізували. У нас, напевно, було 4 моменти, у яких ми зобов'язані були забивати.

Олег Таран, головний тренер "Кривбаса":

- З перемогою вас. Найголовніше, що "Кривбас" існує і це факт. Ви всі прекрасно знаєте, коли ми зібралися, як це було, як ми готувалися... Збори ці... Не усе вдалося виконати, тому що умови не дозволяли. Прекрасно розумієте, що часу на підготовку дуже мало було, як ми цю підготовку не форсували. Команда "Металург" дуже гарна, збалансована, багато років грають у такому складі. А в нас, ви бачите, центральна зона нова. І в порівнянні з останньою грою, що ми грали в Запоріжжя, то в нас 9 чоловік не грає. А грали сьогодні за рахунок дисципліни, самовіддачі, підтримки глядачів. Нарешті, виграли вдома.

- Що чекає команду далі?

- Ви бачите, ми в кожній грі прагнемо до максимуму. Але в нас багато проблем. Будемо намагатися радувати уболівальників. Так, щось не виходить, ви всі прекрасно бачили. У початок чемпіонату команда завжди важко входить після перерви.

- Олег Анатолійович, що ви можете сказати про призначення капітаном Бюлюкбаши. Адже команда по складу переважно українська.

- Ну, я не бачу в цьому нічого такого. Бюлюкбаши - лідер, і це додатковий стимул, щоб він розкрився. Тут підхід із психологічної точки зору. Колектив лояльно до цього віднісся, тому що в нас немає угруповань, які б лобіювали окремі інтереси. Він доводить, що гідний цього. Ми ж теж трошки розбираємося у футболі.

-  Олег Анатолійович, за деякою інформації наш клуб неформально називають "Дніпром-2"...

- У мене немає права вибору. Я повинний з цими людьми працювати. А що мені залишається робити?! Ходити на кожнім куті і розповідати, що в мене немає футболістів?! По-моєму, це остання справа.

ФК Металург

Коментарі ()