Головне

Євро-2012. УЄФА проінспектувало Одесу

05.06.2008 18:17 192 0
В Одесі завершився черговий етап моніторингу реалізації інвестиційних проектів з будівництва і реконструкції готелів у рамках підготовки до Євро-2012.

Про це повідомляє управління інформації міськради. З 2 по 4 червня міжвідомча група ознайомилася з поточним станом підготовки об'єктів готельно-туристичної і спортивної інфраструктури в Одесі і регіоні. Зокрема, був оглянутий морський вокзал, готелі "Одеса", "Жовтнева", "Велика Московська", "Спартак". Також гості відвідали ділянку під забудову готельного комплексу "Міханікі Україна", стадіон "Чорноморець", тренувальні бази "Совіньон", "Чорноморець" і "Відрада".

В Овідіопольському районі Одеської області моніторингові піддалися курорти Грибовка (готель "Ірина", готель "Овен"), Залив (готель "Ліман", база відпочинку "Сонячна", база відпочинку "Рута"), Сергеєвка (кемпінг "Південний", санаторій ім. Сергія Лазо, санаторій "Золота Нива", пансіонат "Лиман).

На підсумковій нараді динаміка підготовки готельної інфраструктури міста й області була визнана задовільною. Влада Одеси й області зобов'язалися розглянути питання фрахту круїзних лайнерів в якості 4- і 5-зіркових готелів, а також вишукати інші варіанти рішення проблеми розміщення гостей Євро-2012. Пріоритетом програми підготовки до Євро-2012 було визнане забезпечення учасників і гостей чемпіонату місцями в 5-зіркових готелях.

tikva.odessa.ua

Коментарі ()