Головне

"Карпати" готуватимуться до чергового 18-го чемпіонату України в Трускавці та Угорщині

05.06.2008 11:42 356 0

9 червня, у понеділок, футболісти "Карпат" повернуться з відпочинку і зберуться на тренувальній базі команди у Брюховичах. Цього ж та наступного дня на гравців чекає медичне обстеження, а 12-го та 13-го червня - тестування. 14 червня, у суботу, карпатівці проведуть двосторонню гру, а на 20-е червня запланований спаринг. Про це повідомляє Інформаційний центр ФК "Карпати".
За словами спортивного директора клубу Ю.Дячука-Ставицького, існує попередня домовленість про товариський поєдинок з харківським "Металістом", який за традицією проводитиме підготовку до початку сезону у Трускавці.

У Брюховичах команда тренуватиметься до 27-го червня - саме на цей день заплановано від'їзд в Угорщину на другі тренувальні збори. Тренуватимуться "зелено-білі" на футбольних полях Олімпійської бази Угорщини в містечку Бюк-Фюрдо.

На угорських зборах команди заплановано три товариські матчі. 30-го червня "Карпати" зустрінуться з місцевим "Уйпештом" (4-е місце у національному чемпіонаті), 5-го липня суперником "зелено-білих" буде румунський "Пандурій" (12-е місце), нарешті, 10 липня карпатівці поміряються силами зі "Слованом" (Словаччина, 5-е місце). Наступного дня команда повернеться на батьківщину, де готуватиметься до першого матчу прем'єр-ліги, що відбудеться 18 липня.

www.zaxid.net

Коментарі ()