Головне

"МЮ" – "Барселона": післяматчеві коментарі тренерів

30.04.2008 09:14 382 0
Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон:

Ми дуже раді виходу у фінал. Сьогодні нам довелося продемонструвати фантастичну гру, і ми її показали. Так, ніч була довгою - ми боролися з чудовим футбольним клубом і першокласною командою. Нам довелося приділити граничну увагу захистові власних рубежів, що ми і зробили. Ми грамотно оборонялися і мали можливості забити ще.

Мені здалося, що в першій половині ми трохи нервували. У самому дебюті ми ледве не стали жертвою Мессі, що пройшов по правому фланзі. В другому таймі ми стали діяти куди впевненіше. Коли програєш з рахунком 0:1, тобі необхідно йти вперед, і "Барселона" почала ці спроби. В останні п'ятнадцять хвилин нам довелося відбиватися, але ми оборонялися дуже надійно. Пол Скоулз забив фантастичний гол. Складно очікувати від нього, щоб він відзначався настільки часто, скільки він робив це в більш молодому віці, але сьогодні він відзначився на славу. Мені неважливо, хто зіграє з нами у фіналі, головне, що ми там, і, я думаю, заслужено. Результат цього матчу повинний сприятливо позначитися і на гонці в чемпіонаті Англії.

Тренер "Барселони" Франк Райкаард:

Ми зробили усе крім того, щоб забити м'яч. Матч був рівний. Я б навіть сказав, що по грі ми виглядали краще, але відповідно до правил перемагає команда, що забила більше м'ячів. "Манчестер Юнайтед" справився з цим краще і вийшов у фінал. Це дуже гірка поразка, з якою важко скоритися, але зараз не час шукати винуватців. Висновки будуть робитися по закінченні сезону, а поки нам треба проявити характер і відвагу в зустрічах, що залишилися. У роздягальні всі, звичайно, розстроєні і подавлені, але після такого матчу, я вважаю, ми можемо залишити "Олд Траффорд" з високо піднятою головою.

Я зовсім не має наміру залишати свою посаду. Думка про це навіть не приходила мені в голову. Усе склалося б інакше, задайся нею гравці, але цього не було. "Барселона" - великий клуб. Зараз для нас найбільш складний період у сезоні, усі розчаровані, але ми повинні проявити характер і рухатися в потрібному напрямку. Виграти Лігу чемпіонів непросто. Зійшовши на вершину, утриматися на ній ще складніше. Ми приклали максимум зусиль, як робимо це завжди, але, на жаль, сьогодні цього було недостатньо.

УЄФА

Коментарі ()