Головне

Усик: Лєбєдєв – Гассієв? Нехай вони боксують, а я готовий вийти з переможцем

18.09.2016 11:51 2441 0

Український боксер Олександр Усик хотів нокаутом завершити бій проти поляка Кшиштофа Гловацьки.

Про це заявив сам новоспечений чемпіон світу у версії WBO, який який прокоментував перемогу над Кшиштофом Гловацьки.

"Емоції? Добре було! Я скучив за дітьми і хочу додому. Що було найважчим у поєдинку? Виконати те, що говорили і напрацьовували на тренуваннях, що не вплутатися в бійку, яку хотів Кшиштоф. Хоча, іноді хотілося "покуражити". А важкою була підготовка. Чому впав в 12 раундів? Від сонячного удару (сміється). Ні, просто оступився", - зауважив боксер.

"Плани на майбутнє? Немає. План поїхати додому, побачити дітей, зустріти маму. Я скучив. А пройде пару днів і будемо вирішувати. Але це питання до менеджера. У мене було бажання закінчити нокаутом. Просто потрібно було працювати, Кшиштоф пропускав досить сильні удари і тримав їх. Це затягувало мене в рубку, але я стримувався", - додав Усик.

Українец заявив, що після перемоги у нього на душі з'явилася радість, аде було виконано багато роботи.

"Що у мене в душі? Радість! Зробив багато роботи. Дочка говорила "Давай, тату, я буду дивитися, ти станеш чемпіоном!". Лєбєдєв – Гассієв? Нехай вони боксують, а я готовий вийти з переможцем", - заявив Усик.

"Глядачі в Гданську "Фука", тикали всякі пальці. Але це нічого страшного, я не серджуся. Я відчував підтримку співвітчизників – їх було багато. Була моя дружина, були мої брати, люди з Криму, співвітчизники ", - підкреслив Усик, слова якого наводить Сегодня.

 

Коментарі ()