Головне

Кличко та Ф'юрі можуть провести реванш на стадіоні Баварії

21.01.2016 14:29 1097 0

Незважаючи на бажання чемпіона WBA / WBO Тайсона Ф'юрі, щоб реванш з Володимиром Кличком відбувся у нього на батьківщині, найбільш імовірним місцем проведення повторного поєдинку наразі є "Альянц Арена" у Мюнхені.

Спочатку команда Ф'юрі пропонувала варіанти зі стадіонами у Лондоні та Манчестері, але зараз готова відправитися до Німеччини ще раз.

Швидше за все, місцем проведення реваншу стане "Альянц Арена" у Мюнхені. Стадіон, побудований у 2005 році, здатний вмістити 75 тисяч глядачів, що є важливим чинником при очікуваному великому попиті на квитки.

Окрім того, 7 травня (саме на цю дату націлюється команда Ф'юрі), мюнхенська Баварія грає на виїзді, так що стадіон буде вільний.

Не стане перешкодою для підготовки арени і вихід чинних чемпіонів Німеччини у півфінал Ліги Чемпіонів - часу для підготовки стадіону повинно вистачити, повідомляє DailyStar.

Попередній список арен, що претендували на проведення реваншу Кличко - Ф'юрі, включав 7 футбольних стадіонів: по три у Великобританії та Німеччині, а ще один в ОАЕ, інформує klitschko-brothers.com.

Нагадаємо, що переможець бою Кличко - Ф’юрі має зустрітися з Луїсом Ортісом.

"Альянц Арена"
Коментарі ()