Головне

Проект "Українські отамани" закриють через брак фінансування?

17.11.2015 18:20 1003 0

Cитуація із заборгованостями перед всіма співробітниками, спортсменами і багатьма підрядниками клубу Українські Отамани за роботу під час 5-го сезону Всесвітньої серії боксу так і не покращилася.

Про це у коментарі виданню Трибуна повідомив генеральний директор Українських Отаманів Дмитро Гайструк, який розповів про критичну ситуацію з фінансуванням команди.

"Сьогодні вже 17 листопада 2015, а це означає, що до драфту боксерів залишається два тижні і тільки два місяці до старту 6-го сезону Всесвітньої серії боксу WSB", - повідомив Гайструк.

"Мушу констатувати - ситуація із заборгованостями перед всіма співробітниками, спортсменами і багатьма підрядниками клубу Українські Отамани за роботу під час 5-го сезону Всесвітньої серії боксу так і не покращилася", - додав він.

За його словами, у зв'язку з цим мови бути не може про підготовку до майбутнього сезону

"У зв'язку з цим мови бути не може про підготовку до майбутнього сезону. Ніхто не може дорікнути нас у відсутності терпіння або небажанні працювати і готуватися", - сказав генеральний директор Отаманів.

"Минуло сім місяців після останнього матчу клубу і всього кілька разів через ЗМІ боксери і тренери повідомляли про серйозні проблеми, які виникають через накопичення боргів. Проблеми особистого, професійного та глобального для нас характеру - аж до реальної загрози закриття проекту", - підкреслив Гайструк.

Коментарі ()