Головне

Росіяни запланували турнір в Донецьку за участю Тайсона

04.09.2014 12:37 298 0

Російський промоутер Володимир Хрюнов повідомив агентству "Р-спорт", що підписав контракт на участь іменитого американського боксера-супертяжеловеса Майка Тайсона в проведенні спільних чотирьох турнірів в різних містах Росії, також в якості місця проведення одного з етапів розглядається Донецьк.

За словами Хрюнова, офіційно про приїзд Майка Тайсона і місце проведення турнірів планується оголосити наступного тижня.

"Контракт на приїзд Майка Тайсона в Росію підписаний. Заплановані чотири спільні турніри в різних містах. Я думаю, що усі вони пройдуть. Дивитимемося, яка буде ситуація, тому що Донецьк - це одне з вірогідних міст. Окрім Донецька, розглядаються Москва, Саранськ, Тюмень, Нижній Новгород, Казань, Санкт-Петербург", - сказав Хрюнов.

"Майк Тайсон виступатиме гостем і співпромоутером. Все буде досить серйозно організовано, з участю і російського, і американського телебачення. У нас буде великий запас за часом: швидше за все турнір пройде протягом листопада-грудня, - цитує Хрюнова Р-спорт.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Тайсон порадив росіянам забиратися геть з України.

Коментарі ()