Головне

WSB. 16 липня "Українські отамани" отримають суперників по новому сезону

09.07.2014 21:36 374 0

Уже за декілька днів у Стамбулі (Туреччина), а саме 16 липня, відбудеться жеребкування нового V сезону міжнародних командних змагань WSB (Всесвітня серія боксу).

Офіційна процедура жеребкування відбудеться у межах засідання Виконавчого комітету Міжнародної боксерської асоціації (AIBA), йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

За попередньою інформацією, кількість команд-учасниць у новому сезоні збільшиться, проте остаточний список команд буде оголошений під час Виконкому у Туреччині.

Серед числа учасників V сезону WSB, про що вже можна з впевненістю говорити, буде представлена й Україна.

Про це розповів генеральний директор клубу "Українські отамани" Дмитро Гайструк.

Щодо формування складу "Українських отаманів" на наступний сезон, то остаточної інформації поки що немає, проте, за словами Гайструка, більш чітка відповідь буде відома ближче до вересня.

Графік і формат самих змагань нового сезону також зазнають змін. Особливо це торкнеться інтенсивності проведення командами матчевих зустрічей. На шляху до чемпіонства за шість місяців змагального графіку, команди, які пройдуть до фіналу, проведуть до 22 матчевих зустрічей.

За інформацією ВСБ, на період V і VI сезонів, через які буде розіграно Олімпійські ліцензії на Ігри у Ріо у 2016 році, було вирішено повернутися до раніше застосовуваної "драфтової системи" відбору легіонерів до команд-учасниць.

Нагадаємо, була інформація, що "Отамани" можуть припинити існування.

Коментарі ()