Головне

Промоутер Ваха погрожує судом менеджеру Кличка

05.12.2012 13:40 272 0

Промоутера Маріуша Ваха Маріуша Колодзея розлютили заяви менеджера братів Кличків Бернда Бенте в тому, що після бою з Володимиром Кличком у Ваха знайшли стероїди.

За словами Колодзея, ці звинувачення можуть стати основою для подання судового позову за наклеп на боксера і всю його команду.

"Звинувачення зі сторони команди Кличка абсурдні, і вони можуть стати основою для подання судового позову за наклеп на боксера і всю його команду. Всього за два дні німцям вдалося очорнити Ваха і зруйнувати його кар'єру, не маючи при цьому жодних доказів", - сказав він.

"Ця кампанія проти мого боксера лише підсилює мої переконання в тому, що команда Кличка грає нечесно, і що справа про допінг була придумана кимось", - впевнений промоутер.

За його словами, за кілька днів до бою Маріуш був абсолютно чистим - він пройшов обширні медичні дослідження, на основі яких й отримав допуск до бою.

"Публічні звинувачення, які висуває Бернд Бенте, не надаючи при цьому жодних доказів, непрофесійні і взагалі незаконні", - цитує Колодзея boxingnews.com.ua.

Коментарі ()