Головне

Промоутер Адамека каже, що поляк готовий до участі в турнірі за право битися з Кличком

13.07.2012 10:43 334 0

Поєдинку між Томашем Адамеком і Джеймсом Тоні не буде через проблеми з датою проведення поєдинку, а також оголошений IBF міні-турнір з виявлення обов'язкового претендента на бій з чинним чемпіоном Володимиром Кличком.

Про це повідомила генеральний директор промоутерської компанії Main Events Кеті Дува, котра додала, що для неї та поляка стала несподіванкою пропозиція IBF про відбірковий турнір серед чотирьох суперважкоатлетів.

Незважаючи на те, що сам Томаш Адамек заявив про те, що він не зацікавлений в раніше згаданому турнірі, його промоутер висловлює протилежну точку зору.

"Я не знаю, звідки прийшла інформація про те, що Адамек не зацікавлений в участі в цьому турнірі. Я з ним не розмовляла. Я зателефонувала його менеджеру Зіггі Розальськи, але він також не говорив з Томашем і не знає його думки", - каже жінка.

"Зараз ми тільки вивчаємо всі аспекти цього заходу і я не можу сказати з ким Томаш боксуватиме в наступному своєму поєдинку", - додала Дува.

Крім Адамека, в турнірі IBF повинні взяти участь чемпіон Європи Кубрат Пулєв (16-0, 8 КО), Алєксандр Устинов (27-0, 21 КО) і Одланьєр Соліс (18-1, 12 КО), який вже дав свою згоду, пише gorodokboxing.com.

Коментарі ()