Головне

Тоні проведе безконтактний бій з Жириновським

31.10.2011 17:17 444 0

Колишній чемпіон світу з боксу американець Джеймс Тоні проведе безконтактний поєдинок на словах з лідером політичної партії ЛДПР Володимиром Жириновським.

Поєдинок відбудеться 1 листопада в Москві в рамках "розкрутки" бою Тоні з російським боксером Денисом Лебедєвим (4 листопада), повідомляє офіційний сайт поєдинку.

Перед боєм з Лебедєвим Тоні зробив декілька образливих заяв на адресу російського боксера та його тренера Кості Цзю. Жириновський вирішив провести з американцем "виховну бесіду".

Поєдинок Тоні з Жириновським пройде в торговому центрі "Атріум", вхід для вболівальників буде вільним. О 17:00 розпочнеться відкрите тренування Тоні, а початок його словесної дуелі з російським політиком заплановано на 17:40.

26 жовтня організатори бою спробували організувати безконтактний поєдинок між Тоні і Лебедєвим. Однак під час прес-конференції американський боксер встав і пішов.

Бій Лебедєв - Тоні пройде 4 листопада на арені "Мегаспорт". У цьому поєдинку на кону буде стояти титул "тимчасового" чемпіона (Interim Champion) за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) у категорії до 90,7 кілограма.

Переможець отримає право на бій з чемпіоном WBA. В даний час ним є Гільєрмо Джонс з Панами, який 5 листопада чекає поєдинок з американцем Майклом Марроуном, пише unn.com.ua.

Коментарі ()