Головне

Мейвезер: Хей тільки займався базіканням, а опинившись в ринзі, просто намагався вижити

16.07.2011 09:33 394 0

Американський тренер Джеф Мейвезер, дядько екс-чемпіона світу в п'яти вагових категоріях Флойда Мейвезера-молодшого, розкритикував екс-чемпіона WBA британця Девіда Хея.

"Я один з тих, хто не купився на фігуру Хея, - сказав Мейвезер в інтерв'ю On the Ropes Boxing Radio.

- Хей - великий геній маркетингу: цей хлопець виник з пустоти. Навіть у першій важкій вазі не перемагав знаменитих боксерів. У суперважкій - він також діяв правильно: добре виглядав, добре говорив, виблискував харизмою. Але і там він не побив жодного гідного суперника. Так, він переміг Джона Руїза, чиї кращі часи вже залишалися позаду. Він переміг Монте Баррета, найзвичайнішого суперника, якому, при цьому, вдалося вдарити Хея.

- Потім він бився з Валуєвим, хлопцем який взагалі ніколи не умів боксувати, - продовжив Мейвезер.

- Бей проти Одлі Харрісона взагалі не можна назвати таким. Харрісон не завдав жодного удару. Але Хей засів в підсвідомості публіки, тому що усі втомилися від Кличка. Саме з цієї причини багато хто почав вболівати за Хея. Ці люди не хотіли підтримувати Кличка із-за їх тотального панування і нудного стилю. Публіка хотіла змін. Я ніколи не вірив, що у Хея є навіть невеликий шанс на перемогу. Хей тільки займався базіканням, а опинившись в рингу, просто намагався вижити.

Коментарі ()