Головне

У Донецьку відбувся вечір боксу

15.01.2011 09:27 416 0
У Донецьку відбувся вечір боксу

Підсумки вечору боксу, котрий відбувся у Донецьку, виявилися вдалими для представників українського боксу: у головних боях всі вони перемогли.

Про усіпх боксерів, котрі захищають колиори донецької промоутерської компанії "Union Boxing Promotion", повідомляє boxnews.com.ua.

Український боксер напівлегкої категоії Олег Єфимович (19-2, 11 КО) став володарем вакантного титулу інтерконтинентального чемпіона WBA.

Він здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над французом Філіпом Френуа (13-3-1). За підсумками 12 раундів усі судді віддали перемогу Юхимовичу з рахунком 109-119 і двічі 111-117.

Незважаючи на повну перевагу по ходу бою, перемога не далася Олегу легко: під кінець поєдинку його ліве око було майже повністю закрите через гематоми.

У андеркарті "важковаговик" Яго Кіладзе (16-0, 11 КО) за один раунд знищив угорця Золтана Чекуша (14-5-1, 7 КО).

За неповні три хвилини Чекуш тричі побував на підлозі від ударів по корпусу. Кіладзе у підсумку став володарем вакантного титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBA.

Боксер другої середньої ваги Сервер Емурлаєв (19-0, 7 КО) здобув перемогу яскравим нокаутом у восьмому раунді над Антоном Сьомкіним (10-3, 9 КО) з Естонії.

Сьомкін досить пасивно проводив поєдинок, хоча і зберігав за собою свій "шанс панчера, поки у восьмому раунді не пропустив правий через руку точно в щелепу.

Після цього він опинився настилі рингу і на час позбавився здатності усвідомлювати те, що відбувається. Перемога стала для Емурлаева друге захистом титулу ЕВА (Європейської боксерської асоціації).

"Суперлегковаговик" Володимир Кравець (24-0, 15 КО) записав у свій послужний список чергову перемогу, нокаутувавши в десятому раунді француза Бастьена Лафоржа (12-2-1, 1 КО).

У Кравця був шанс закінчити бій в початкових раундах, коли Лафорж кілька разів побував на підлозі, однак француз зміг відновитися і протриматися до чемпіонських раундів.

Розв'язка наступила в 10-му раунді: пропустивши комбінацію з лівого і правого бічних в голову, Лафорж ефектно впав на настил рингу. Після бою Кравець приміряв новий пояс чемпіона за версією ЕВА.

Українець Стас Мердов (32-7, 24 КО) переміг грузина Ніколоза Беркацашвілі (17-7, 7 КО). Мердов зміг відправити Беркацашвілі в нокдаун тричі.

У момент третього падіння Мердов наносив удари по противнику, що вже стояв на колінах. Рефері в ринзі не став загострювати на цьому увагу і присудив дострокову перемогу Мердову. Грузин відкрито протестувати не став.

Коментарі ()