Головне

Пакьяо може дати реванш Маргарито або Котто

06.12.2010 15:18 314 0

У другій половині наступного року філіппінець Менні Пакьяо може дати реванш екс-чемпіонові світу в напівсередній вазі Антоніо Маргаріто або чемпіону WBA у першій середній вазі Мігелю Котто.

Про це заявив промоутер чемпіона WBC у першій середній вазі, інформує allboxing.ru, посилаючись на FanHouse.com.

З трьох кандидатів: Шейн Мозлі, Андре Берто і Хуан Мануель Маркес, промоутрр віддає перевагу Мозлі, однак остаточне рішення залишається за філіппінцем. І за словами промоутера, він також планує влаштувати влітку наступного року матч-реванш між Маргарито і Котто, переможець якого може зустрітися з Пакьяо у вересні.

"Я розмовляв з Котто, і на зустрічі сказав йому: "нам потрібно влаштувати тобі великий бій - поки не з Пакьяо - а потім, якщо ти переможеш, ми зможемо організувати реванш з Пакьяо".

Скоро ми отримаємо лікарський висновок про здоров'я Маргарито, і будемо краще уявляти собі, чи зможе він повернутися на ринг в червні або трохи раніше. Маргарито вийде відразу на бій з Котто, а потім переможець цього двобою може вийти на Пакьяо у вересні. Вірогідність цього дуже висока", - сказав промоутер філіпінця.

Коментарі ()