Головне

Журналісти визнали Ломаченка найкращим

19.12.2009 15:56 562 0
Асоціація спортивних журналістів України провела десятий традиційний конкурс "Підсумки спортивного року" серед своїх членів як в Україні, так і за її межами.

Членами АСЖУ визначені лауреати, названа Топ-десятка найкращих спортсменів країни, найкращий тренер та найкраща команда 2009 року, повідомляє прес-служба АСЖУ.

Топ-десятка кращих спортсменів України 2009 року:

1. Василь Ломаченко (бокс)

2. Ольга Харлан (фехтування)

3. Георгій Зантарая (дзюдо)

4. Володимир Кличко (бокс)

5. Віталій Кличко (бокс)

6. Артем Удачин (важка атлетика)

7. Юлія Кревсун (легка атлетика)

8. Андрій Шевченко (футбол)

9. Віта Семеренко (біатлон)

10. Ілля Кваша (стрибки у воду)

Гостра конкуренція не дозволила потрапити до десятки цілому низці атлетів, які в іншій ситуації цілком могли б опинитися в ній.

Не пощастило тут - Валентині Семеренко (біатлон), Роману Капитоненку і Олександру Усику (бокс), Дарії Шитко (кульова стрільба), Василю Іванчуку і Руслану Пономарьову (шахи), Володимиру Сороці (дзюдо), Ганні Безсоновій (художня гімнастика), Андрію П'ятову (футбол), Олені та Катерині Бондаренко (теніс), Ігорю Борисику (плавання), Віктору Рубану (стрільба з лука), Наталії Добринській (легка атлетика), Олександру Воробйову (гімнастика).

Всього було названо 58 атлетів.

Найкращий тренер року - Мірча Луческу (футбол), Анатолій Ломаченко (бокс).

Найкраща команда року - ФК "Шахтар" (Донецьк) - володар Кубка УЄФА, жіноча збірна України з шаблі - чемпіон світу і Європи.

sport.bigmir.net 

Коментарі ()