Головне

Хрюнов: Кличко не бажає проводити бій з Повєткіним

05.12.2009 14:31 380 0
Володимир Кличко, який володіє титулами IBF, IBO та WBO у суперважкій вазі, не хоче зустрічатися на рингу з росіянином.

Так вважає менеджер Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов. Нагадаємо, що Повєткін є обов'язковим претендентом на титул IBF, повідомляє sportbox.ru.

"Склалася одночасно складна і цікава ситуація. У жовтні IBF винесла рішення про проведення бою за звання тимчасового чемпіона в суперважкій вазі, через що нам тоді не вдалося провести офіційний бій. Однак команда Володимира Кличко опротестувала дане рішення", - говорить Хрюнов. 

"Вся справа в розділі гонорару. Поки Саша є обов'язковим претендентом, гонорар повинен ділитися 75 на 25 на користь Кличка. А якби Повєткін був тимчасовим чемпіоном, тоді гонорар ділився б вже 65 на 35. А це підвищило б шанси російської сторони перемогти на промоутерських торгах. Ми неодноразово заявляли про те, що зробимо все можливе, щоб бій Повєткін - Кличко відбувся в Росії. Але раз IBF прийняла рішення на користь Кличка, ми вирішили проводити бої як можна частіше", - переконує менеджер. 

На підставі наявних у мене документів можу сказати, що команда Кличка була незадоволена тим, що IBF дозволила переговори між Повєткіним і Чемберсом, оскільки Чемберс - приваблива фігура для американського ТБ і т. д. Але загалом і в цілому все вищесказане доводить небажання команди Кличка зустрічатися з Повєткіним", - каже Хрюнов.

Коментарі ()