Головне

Дзинзирук хоче вийти на ринг замість Павліка

26.10.2009 21:21 393 0
Чемпіон світу у молодшій середній вазі за версією WBO українець Сергій Дзинзирук сподівається, що його промоутерам все таки вдасться організувати зустріч з тимчасовим чемпіоном світу за версією WBO Полом Вільямсом.

Про це боксер заявив у коментарі виданню boxingscene.com.

"Я зацікавлений у цьому поєдинку, але справа в тому, що я вилітаю у США у середу, і тільки після приїзду я можу зустрітися з промоутерами і почати переговори. Але можу сказати, якщо вдасться про все домовитися, і цей бій відбудеться, то я буду щасливий", - сказав українець.

За словами нашого боксера, він постійно підтримує себе у формі.

"Я зможу пройти хороший тренувальний табір, навіть якщо в мене буде всього лише місяць на підготовку, і підійду до бою у відмінній формі", - додав він.

"Бій Вільямса з Павліком скасовувався кілька разів, але він готувався до цього важливого бою на цю дату. Так що він єдиний, хто має перевагу за часом підготовки", - вважає Дзинзирук.

Нагадаємо, бій Вільямса з чемпіоном світу в середній вазі за версіями WBC та WBO Келлі Павліком, запланований на 5 грудня, був скасований.

Раніше повідомлялося про об`єднавчий бій Дзинзирука проти чемпіона світу за версією IBF у цій же ваговій категорії американця Корі Спінкса.

Коментарі ()