Головне

Бенте: Хей не дуже високо цінується в Англії

24.07.2009 08:34 423 0
Причиною відмови британця Девіда Хея від бою із чемпіоном WBC Віталієм Кличком є нерейтинговість претендента у Великій Британії.

Про це заявив Берндт Бенте, менеджер українського чемпіона світу.

"Однією з причин їх відмови безперечно є погані цифри за оплату перегляду бою у Великій Британії. Хей і його менеджер, мабуть, були здивовані, дізнавшись, що зараз в світі глобальна економічна криза і не всі фанати боксу в Англії можуть викласти 15 фунтів за перегляд бою", - сказав він у коментарі виданню BoxingScene.

За словами Бенте, розповіді про погані умови контракту є повною нісенітницею, адже Хей підписував такий же контракт на бій з Володимиром Кличком у червні.

"Втім, з того поєдинку Хей також знявся", - додав менеджер.

"Віталій та я відвідали останній бій Хея проти Монте Барретта на арені О2 в Лондоні. На 20-тисячній арені було від сили 6 тисяч глядачів. Цей хлопець явно не дуже високо цінується в Англії. Ми завжди дивувались тому, що він сподівається виручити за перегляд бою у Великій Британії 2,7 мільйона фунтів стерлінгів", -  сказав Бенте.

"Скасування поєдинку стало справжнім сюрпризом, адже ми дізналися про нього через ЗМІ. Менеджер Хея Адам Бут навіть не наважився зателефонувати мені особисто і повідомити про це", - повідомив представник Кличка.
Коментарі ()