Головне

З Валуєвим доведеться битися Кличку-старшому, а не його менеджеру - Зауерленд

27.06.2009 13:53 300 0
Промоутер чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBA Ніколая Валуєва Вільфрід Зауерланд розповів про можливості проведення двобою росіянина проти українського чемпіона WBC Віталія Кличка.

"Віталій Кличко зателефонував Ніколаю Валуєву, і вони обговорили можливість двобою один проти одного у вересні-жовтні, - цитує Зауерланда Sportbox.

"Пізніше я ще спілкувався з Віталієм на весіллі Бориса Беккера. Там ми домовилися про продовження нашої розмови на тижні після бою Володимира. Тобто, на поточному. Я подзвонив Віталію, залишив повідомлення на автовідповідачі і тепер чекаю його відповідь".

Також Зауерланд прокоментував заяви менеджера Віталія Кличка Берндта Бенте, що спростовував можливість бою.

"Не знаю, чому Бенте заявляє такі речі. Адже проти Валуєва повинний боксувати не він, а Віталій Кличко. Єдиний можливий час для організації цього бою - осінь нинішнього року. Потім ми буде зобов'язані проводити обов'язковий захист титулу, а що відбудеться далі - одному Богу відомо. З Валуєвим хочу битися багато хто. Між іншим, не можна виключати і двобій на стадіоні "Шальке". Розглядаємо різні варіанти", - сказав промоутер Валуєва.

Коментарі ()