Головне

Маскаєв не є офіційним претендентом на бій з Віталієм Кличком - представник WBC

25.12.2008 11:46 359 0
Віце-президент Всесвітньої боксерської ради Едмунд Липинський закликає скептично ставитися до інформації про призначення Олега Маскаєва обов'язковим претендентом на титул WBC у надважкій вазі, поширеною сайтом Fightnews.com.

"Насправді жодного рішення ще не прийнято", - наводить слова Липинського газета "Московский комсомолец".

"Це взагалі дуже довга історія. Спочатку повинен пройти тендер, який визначить організаторів поєдинку Кличко-Гомес, потім сам поєдинок. Лише після того, як визначиться переможець пари, WBC збере виконком, на якому і вирішуватимуть подальшу долю чемпіона", - сказав Липинський.

За словами функціонера, якщо чемпіоном залишиться Віталій Кличко, то швидше за все його наступний захист буде добровільним, а значить питання з Маскаєвим залишається відкритим як мінімум на рік.

"Але чому би не дати йому шанс? Що стосується чуток, нібито це призначення обов'язковим претендентом WBC прийняв, програвши суд Маскаєву. Організація не бачить за собою жодної провини перед Олегом, але якби Маскаєв справді виграв судовий процес, то Хосе Сулейман на зло б не зробив його обов'язковим претендентом", - додав Липинський.

Коментарі ()