Головне

Віталій Русаль: Під шульгу перебудувався під час бою

07.07.2008 23:36 657 0

5 липня в Одесі українець Віталій Русаль отримав перемогу технічним нокаутом у сьомому раунді над угорцем Ласло Хубертом і став володарем вакантного титулу Інтерконтинентального чемпіона IBO у важкій вазі (до 90,7 кг).

Віталій Русаль (ліворуч) проти Ласло Хуберта (праворуч), фото K2 East Promotions

"Це було дуже несподівано і ризиковано - виходити проти суперника, ім'я якого взнав за день до поєдинку, - заявив на прес-конференції після бою Віталій Русаль. - Новий суперник, угорець Ласло Хуберт виявився шульгою, і перебудовуватися довелося вже по ходу бою. В цілому ж я рад достроковій перемозі і титулу".

Віталій Русаль: "У четвертому раунді мені вдалося кілька разів попасти по печінці. Я бачив, що угорець важко дихає і довго не протягне, хоча і боксував він дуже напористо, варто віддати йому належне. Після цього почав розбавляти голова-корпус, і в результаті вдалося перемогти достроково".

Генеральний директор К2 East Promotions Олександр Красюк: "Як ви всі чудово знаєте, 12 липня Володимир Кличко в Німеччині вийди на ринг проти Тоні Томпсона. У андеркарті цієї зустрічі поєдинок за титул чемпіона за версією IBO проведе Джонатан Бенкс. Ми сподіваємося, що в разі успішного для Бенкса результату нам вдасться домовитися з ним про те, що наступною для нього буде зустріч з володарем Інтерконтинентального титулу за цією версією, тобто з Віталієм".

За матеріалами boxnews.com.ua

Коментарі ()