Головне

Українські біатлоністи здали тести на коронавірус

На перший збір вирушило 12 спортсменів
02.06.2020 23:25 3060 0
Українські біатлоністи здали тести на коронавірус

1 червня чоловіча та жіноча збірні України під керівництвом Юрая Санітри розпочали перший тренувальний збір на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру НКСІУ в Яворові, що на Львівщині.

Про це повідомляє Український біатлон.

На перший збір вирушило 12 спортсменів. П'ять дівчат (Валя і Віта Семеренко, Юлія Журавок, Дар'я Блашко і Катерина Бех) та сім хлопців (Дмитро Підручний, Артем Прима, Сергій Семенов, Антон Дудченко, Руслан Ткаленко, Богдан Цимбал і Тарас Лесюк).

Перед початком збору уся команда пройшла тест на COVID-19. Усі результати негативні, наші спортсмени здорові.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Вчора, 1 червня, чоловіча та жіноча збірні 🇺🇦 під керівництвом 🇺🇦🇸🇰Юрая Санітри розпочали перший тренувальний збір на базі «Західного реабілітаційно-спортивного центру» НКСІУ в Яворові, що на 🇺🇦Львівщині. ⠀ На перший збір вирушило 🇺🇦12 спортсменів. 🏃‍♀️П'ять дівчат (Валя і Віта Семеренко, Юлія Журавок, Дар'я Блашко і Катерина Бех) та 🏃‍♂️сім хлопців (Дмитро Підручний, Артем Прима, Сергій Семенов, Антон Дудченко, Руслан Ткаленко, Богдан Цимбал і Тарас Лесюк). ⠀ 🧪Перед початком збору уся команда пройшла тест на COVID-19. Усі результати негативні, наші спортсмени здорові!💪 ⠀ Бажаємо продуктивного збору та міцного здоров'я! Вперед до підкорення нових вершин!👊

Допис, поширений БІАТЛОН УКРАЇНИ (@ukrainian_biathlon)

Нагадаємо, чемпіонат світу з літнього біатлону можуть перенести.

Коментарі ()