Головне

Котирування на збірну України Євро-2021

Поговоримо про котирування на збірну України Євро-2021, розглянемо суперників по групі і зробимо припущення щодо виступу нашої команди на чемпiонатi Європи.
15.01.2021 18:32 7370 0
Котирування на збірну України Євро-2021

Збірна України пробилася до фінальної частини Євро-2020. Нагадаємо, турнір пройде в 2021 році, так як подія була перенесена через пандемію коронавiруса. Поміркуємо, які шанси команди на континентальній першості і чого варто очікувати від суперників по групі.

Рейтинг букмекерiв України для ставок на футбол

Букмекер Привітальний бонус Промокод 2021

1xbet

1xbet logo

1500EUR

1XMAX

Фаворит Україна

Фаворит Спорт Украина

Ставка без риска до 500 UAH +100% к депозиту

FAV***

Pari Match

Пари Матч

МАТЧІ LIVE

На сайті букмекера >

Мелбет

Мелбет лого

До 15 000 рублей

BETMAX

Фан Спорт

Фан Спорт Лого

1000 гривень за депозит

fan_16

Суперники в групі та котирування на збірну України: Євро-2021

Зрозуміло, на Євро-2021 ставки на перемогу України в турнірі мало хто буде робити. Однак, при спробі скласти прогноз на Євро-2021 для підопічних Андрія Шевченка треба розглянути суперників на груповій стадії. Отже, поговоримо про котирування букмекерів в групі C. Так, крім України в цьому квартеті зібралися збірні Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.

Нідерланди

Однозначно, найсильніша команда в групі і головний фаворит квартету  C- збірна Нідерландів. Голландці вже давно не потрапляли на великі турніри. Однак, Рональд Куман зміг зібрати хорошу команду і в рамках відбіркового циклу голландці здобули 6 перемог у 8 матчах, фінішувавши на другому місці в своїй групі відразу після збірної Німеччини. Перед стартом нинішнього сезону Куман відправився тренувати каталонську Барселону, а на місце головного тренера «помаранчевих» був призначений Франк Де Бур.

Історія особистих зустрічей збірних Нідерландів і України налічує лише два матчі, причому мова йде про товариськi ігри. Так, у 2008 році Нідерланди обіграли Україну з рахунком 3:0, а через два роки товариська зустріч завершилася внічию 1:1. Таким чином, ігри на Євро стануть першими для обох збірних між собою. Примітно, що команди зустрінуться вже в першому турі групового етапу. Отож, цілком ймовірно, що прогнози на футбол щодо збірної України на Євро будуть, багато в чому, залежати від того, як команда зіграє перший поєдинок на турнірі, втім, все може вирішитися і в останній грі.

Взагалі, чисто формально Україна і Нідерланди мають займати перші місця в групі і, відповідно, виходити в плей-офф. Принаймні, котирування на збірну України на Євро-2021, цілком ймовірно, будуть припускати вихід команди Шевченка в 1/8.

котирування на збірну України Євро-2021

Австрiя

Збірна Австрії брала участь в минулому ЧЄ у Франції, а також на турнірі 2008 року на правах однієї з країн господарок. В обох випадках, вийти з групи австрійцям не вдалося, і в кожному турнірі збірна набрала лише одне очко. У відбірковому циклі на континентальну першість 2021 австрійці фінішували на другому місці в групі, пропустивши вперед збірну Польщі. Шість перемог, три поразки і одна нічия дозволили Австрії забезпечити відрив від збірної команди Північної Македонії і кваліфікуватися у фінальний раунд. Про якісь досягнення збірної Австрії на міжнародній арені говорити не доводиться. Крім нерегулярних виступів на чемпіонатах Європи австрійці в останній раз потрапляли на свiтовий мундіаль ще в 1998 році. Тоді збірна також завершила виступ на груповій стадії.

Також як і зі збірною Нідерландів, з австрійцями Україна грала лише в двох товариських матчах. У першій грі в 2011 році на домашній арені перемогла Україна, а в 2012 австрійці з рахунком 3:2 переграли опонента в Інсбруку. З огляду на більш успішний результат виступів збірної України у відбірковому циклі і, в цілому, більш високий клас футболістів, можна припустити, що котирування на збірну України на Євро-2021 будуть на боці українців в очному протистоянні проти Австрії.

Північна Македонія

Північна Македонія - дебютант чемпіонатів Європи. На міжнародних першостях команда ще жодного разу не грала. Складно передбачити, що можна очікувати від цієї команди, втім, на тлі інших учасників турніру, Македонія виглядає одним з аутсайдерів. Цікаво, що у відбірковій групі збірна Північної Македонії була в компанії все тієї ж Австрії, і посівши третє місце, пробилася до фінальної частини, перемігши в стикових матчах. Так, в півфіналі македонці переграли збірну Косово, а у вирішальному поєдинку здобули мінімальну перемогу над Грузією, що і дозволило зайняти четверте вакантне місце в групі C. У відбірковій групі Македонія виграла чотири матчі, стільки ж програла і два рази зіграла внічию.

А ось зі збірною Македонії у України є спільна історія, і мова тут йде не тільки про товариські матчі, які теж були. Так, в двох неофіційних зустрічах один раз перемогла Македонія, а ще один поєдинок завершився внічию. На рівні офіційних протистоянь команди двічі зустрічалися в групі в рамках відбіркового циклу на попередній Чемпіонат Європи, який проходив у Франції. Македонія тоді зайняла останнє місце в групі, і за підсумком двох матчів македонці програли із загальним рахунком 0:3. На виїзді збірна України перемогла 2:0, а в домашній грі мінімально переграла опонента 1:0. Таким чином, з усією іншою трійки тільки зі збірною Македонії Україна має історію офіційних ігор.

Втім, як ми вже зазначили, найбільш слабкою командою в групі є саме збірна Північної Македонії, тому котирування на збірну України на Євро-2021 у грі проти македонців, ймовірно, будуть саме на користь команди Андрія Шевченка. Гра запланована на другий тур групового етапу, і сам матч повинен відбутися в Бухаресті.

Відбірковий цикл

Що стосується відбору на Євро-2021, Україна пройшла кваліфікацію більш ніж успішно. Так, під керівництвом Андрія Шевченка збірна виграла 6 матчів, перемігши, в тому числі i фаворитiв групи Португалію, двічі зіграла внічию і не зазнала жодної поразки. Взагалі, за рейтингом відбіркового циклу Україна посіла шосте місце з усіх 55 команд, що беруть участь в кваліфікації. В цілому, добре помітні позитивні результати роботи Андрія Шевченка зі збірною. Втім, останні матчі в Лізi Націй Україна провела далеко не кращим чином, здобувши в останніх 5 поедніках лише дві перемоги.

У своїй групі у фінальній частині турніру Україна, як ми вже зазначили, виглядає одним з фаворитів, і котирування на збірну України на Євро-2021, цілком ймовірно, будуть припускати вихід збірної з групи нарівні з командою Нідерландів. Нагадаємо, регламент допускає, що путівку в плей-офф можуть при певних умовах отримати і 4 кращі команди, що зайняли треті місця в своїх групах.

Пiдсумки

Отже, котирування на збірну України на Євро-2021 дозволяють припустити, що збірна Андрія Шевченка має досить непогані шанси на вихід в плей-офф. Втім, як це часто буває, очікування часто не збігаються з реальністю, і бути впевненим в тому, що збірна зможе вибратися в 1/8, однозначно, не можна. Більш того, варто враховувати, що до початку турніру ще залишається більше ніж півроку. У будь-якому випадку, якщо ви вирішили не просто стежити за іграми континентальної першості, але і робити ставки, то пам'ятайте про обережність і не забувайте, що ставити можна не більше тієї суми, ніж ви готові дозволити собі програти.

Коментарі ()