Головне

Волков: "Я хотів, щоб ми потрапили до однієї групи зі збірною США"

04.02.2014 08:24 348 0

Чоловіча збірна України на Чемпіонаті світу 2014 року з баскетболу гратиме у дуже потужній групі.

Про це після жеребкування заявив президент Федерації баскетболу України Олександр Волков, йдеться у прес-релізі, який отримав "Чемпіон".

"Відверто кажучи, я хотів, щоб ми потрапили до однієї групи зі збірною США. Так і сталося. У нас дуже потужна група, у якій є три сильні європейські команди", - сказав він.

"Потрібно серйозно постаратися, щоб вийти з цієї групи. Дуже приємно бачити Україну, український прапор поряд з найкращими збірними світу", - додав очільник ФБУ.

За словами Волкова, із шостого кошика Україні дісталася не найсильніша збірна, команда Туреччини - потужна, однак переживає нині не найкращі часи.

"У нашій групі немає таких сильних команд, як Литва, Хорватія, Сербія, Словенія. Зрештою, всі групі цікаві, і багато чого залежатиме від того, скільки гравців НБА приїдуть до своїх збірних", - зауважив він.

"Ми зробимо все для того, щоб забезпечити найкращий підготовчий процес і найкращі умови для того, щоб Майк Фрателло якомога краще зміг підготувати збірну до Чемпіонату світу, і наша команда зробить усе, щоб вийти з групи", - підсумував Волков.

Нагадаємо, збірна України вперше потрапила на світовий чемпіонат.

Коментарі ()