Головне

Лубківський: "ФІБА виказує побажання щодо пришвидшення будівництва арен"

13.03.2013 14:10 666 0

"Кальміус Арена" у Донецьку буде багатофункціональною - там можна буде проводити як хокейні, так і баскетбольні змагання.

Про це розповів голова місцевого організаційного комітету Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський, пише прес-служба Федерації баскетболу України.

"Євробаскет-2015 має свою специфіку, має свої складнощі. Це інший проект, порівняно з тим, що ми мали 2012 року. Тому ми дуже серйозно готуємося до цього проекту, прораховуємо всі деталі, готуємося знову здивувати і Європу, і світ, і, власне, самих себе", - сказав він.

"Враження від презентації "Кальміус Арени" фантастичні. Знаючи енергію й енергетику Бориса Колеснікова та його команди, його одержимість у питаннях хокею, думаю, що ця арена буде швидко і, головне, якісно побудована. Це, справді, нове покоління арен. Вона, без усякого сумніву, стане найкращою у Європі, а можливо, навіть у світі", - додав Лубківський.

На його думку, це відбудеться, бо арена буде багатофункціональною, на ній можна буде проводити не лише хокейні змагання, а й баскетбольні, зокрема, Євробаскет-2015.

"Крім того, там проводитимуться концерти. Тобто з комерційної точки зору ця арена проектується, планується та будуватиметься правильно. Мені дуже приємно, що найвищі слова знайшов для цієї арени генеральний секретар ФІБА Європа Каміл Новак, який був вражений побаченим", - зауважив голова МОК.

"Хочу сказати, що вже сьогодні попри оптимізм, попри найкращі очікування, ФІБА Європа виказує побажання щодо пришвидшення і проектування, і будівництва арен, тому що це - головний аспект самого чемпіонату. Тому це - питання номер один на порядку денному", - підсумував Лубківський.

Коментарі ()