Головне

Фінал Чотирьох Кубка Суперліги відбудеться в Южному

05.03.2012 17:39 205 0

Фінал чотирьох Кубка Суперліги у 2012 році вперше відбудеться у місті Южний в Одеській області 24 і 25 березня.

Про це має оголосити на цьому тижні Асоціація баскетбольних клубів України "Суперліга", повідомляють "Экономические известия".

У припортового міста був серйозний конкурент в особі Києва, де тиждень тому успішно було організовано та проведено Матч всіх зірок Суперліги. Разом з тим, за інформацією офіційного сайту київського Палацу спорту, на дати, коли планується зіграти матчі Фіналу чотирьох, головну криту спортивну споруду країни зарезервовано організаторами чемпіонату світу зі спортивних танців.

Також варто відзначити, що і наступні вихідні дні місяця аж до 1 квітня в Палаці спорту також зайняті. А найближчі вільні суботу-неділю значаться на 7-8 квітня.

Тому в Суперлізі вирішили не перекроювати календар і надали керівникам "Хіміка" право організувати змагання. Інші міста, клуби яких візьмуть участь в Фіналі чотирьох, - Одеса і Запоріжжя - хоч і мали бажання провести міні-турнір, проте через відсутність на їх території містких залів здійснити ідею не могли в принципі.

Нагадаємо, що в півфінальних парах між собою зіграють БК "Одеса" і запорізький "Ферро", а також київський "Будівельник" і южненський "Хімік".

Коментарі ()