Головне

Збірна України прибула до Литви на першість Європи

29.08.2011 23:38 400 0

Напередодні першості Європи тренер збірної України з баскетболу Майк Фрателло веде серйозну боротьбу проти можливих шпигунів.

Такий висновок можна зробити з опублікованого на офіційному сайті ФБУ звіту про прибуття українців до Литви, де відбудеться турнірі.

Фрателло закрив тренування - причому не лише для преси, а й навіть для більшості членів делегації. Також поки що остаточно не названо 12 прізвищ, які тренер подасть у заявку на Євробаскет.

У тренуванні у понеділок взяли участь усі 14 гравців, що поїхали до Литви. Завтра наша команда проведе тренування у ігровій залі з 12:30 до 14:00.

Склад українців виглядає наступним чином: Стівен Бертт, Володимир Герун, Дмитро Забірченко, Данило Козлов, Олександр Кольченко, В'ячеслав Кравцов, Олександр Липовий, Сергій Ліщук (капітан), Денис Лукашов, Олександр Мішула, Олексій Печеров, Максим Пустозвонов, Олег Салтовець, Кирило Фесенко.
 
Втім, у Майка ще є час - фінальна заявка формується 30 серпня.

Цікаво, що гравцям не сподобалися кімнати у готелі. Ліжка у кімнатах double, на думку баскетболістів зі зростом від 2 м і відповідними параметрами, стоять занадто близько одне від одного. Плечистим Фесенку, Ліщуку, Кравцову - тіснувато.
 
Втім, в таких умовах усі, адже інша 5 команд, з якими українці зіграють у групі, мешкають у тому ж самому готелі.
 

Коментарі ()