Головне

Жіноча "Політехніка" підписала хорватську центрову

19.03.2009 10:58 143 0

Слідом за першою болгаркою у жіночій УБЛ з'явилася і перша хорватка. Нею стала 24-річна Івана Подруг, яка вчора приєдналася до аутсайдера чемпіонату "Політехніки-Галичини".

Івана Подруг народилася 17 липня 1984 року. Зріст - 198 см. Виступає на позиції центрової. У першій половині цього сезону захищала кольори румунського клубу "Крайова", де її партнерками по команді були нинішні гравці сімферопольського "ТНУ-Орлан" Андреа Пінтер і Йована Малтез.

Виступаючи за "Крайова", у середньому Подруг набирала 13,3 очки та робила 6,6 підборів. Свого часу Івана була гравцем кадетської, юнацької і молодіжної збірних Хорватіі, також провела один поєдинок за першу команду цієї країни. Цікаво, що суперником хорваток у тому матчі, який 21 серпня 2005 року відбувся у рамках відбіркового турніру ЧЄ-2005, була збірна України. Тоді українки здобули впевнену перемогу - 97:63, а Подруг за 8 хвилин набрала 3 очки.

Подруг стала четвертою легіонеркою у складі львів'янок після сербського тріо Тодоровіч-Турчіновіч-Мірков.

"Політехніка-Галичина" з трьома перемогами посідає останню сходинку турнірної таблиці. Свої наступні матчі львів'янки проведуть на виїзді проти "Южної Пальміри" і "ТНУ-Орлан" (19 і 21 березня відповідно).

womenbasket.com.ua

Коментарі ()