Головне

Ерік Споєльстра став головним тренером "Майамі"

30.04.2008 00:33 389 0
Пет Райлі на прес-конференції в понеділок увечері оголосив, що йде з поста головного тренера "Майамі" і повністю зосередиться на роботі президента клубу. Новим головним тренером призначено колишнього помічника Райлі і за сумісництвом директора зі скаутингу Еріка Споєльстра.

37-річний фахівець перебуває в штаті "Майамі" 13 років. У 1995 почав працювати відео-координатором. На цій посаді він пропрацював два роки, у його обов'язки входила консультація тренерського персоналу. Пізніше Споєльстра став помічником головного тренера з тактики на майбутні матчі. Також за сумісництвом був директором зі скаутингу останні сім років.

Ерік Споєльстра став наймолодшим головним тренером в історії НБА. Він молодший за наставника "Нью-Джерсі" Лоуренса Франка на 69 днів.

"Баскетбол - це гра талантів. Вважаю, що Ерік Споєльстра є одним з найталановитіших молодих тренерів, який принесе в гру більше технологій і нововведень. Він людина, яка народилася тренером", - цитує 63-річного фахівця офіційний сайт "Майамі".

Championat.ru

Коментарі ()