Головне

"Макларен" розраховує на моркі траси

17.09.2008 12:34 262 0

У чемпіонаті світу "Формула-1" залишилися чотири етапи, три з яких відомі своїми дощовими гонками. "Макларен" у цьому сезоні продемонстрував явну перевагу над суперниками на мокрих трасах, тому виконавчий директор "срібних" Мартін Вітмарш стверджує, що команда відчуває впевненість при підготовці до завершальної стадії першості. Про ец повідомляє Спорт сегодня.

"Торік різниця у виступах "Макларена" і основного суперника була чітко окреслена. На деяких трасах ми були очевидно швидше, на інших нам не вистачало швидкості для перемоги. З урахуванням того, що цього року "Макларен" і "Феррарі" йдуть дуже рівно, характеристики MР4-23 в незвичайних погодних умовах можуть стати вирішальним чинником.

Дивлячись на найближчі гонки: Сінгапур нам незнайомий, але всі стикалися з дощовими гонками в Японії, Китаї і Бразилії, так що ми готові добре. У поєднанні з грізними виступами Люіса під дощем, є всі причини для упевненості в тому, що ми зможемо отримати вигоду з будь-яких несприятливих умов" - сказав Вітмарш для офіційного сайту "Макларена".

Коментарі ()