Головне

Проценко та Погребняк – другі на турнірі Malmö Games

26.02.2015 14:15 457 0

У шведському місті Мальме відбулися останні великі змагання перед чемпіонатом Європи у приміщенні - Malmö Games. В них брали участь чотири українці.

У стрибках у висоту Україну представляли відразу два атлети з Херсонщини – Андрій Проценко та Андрій Ковальов. Чемпіону України-2015 Андрію Ковальову з другої спроби підкорилися 2 м 16 см, з третьої – 2.21, і він у підсумку посів п’яте місце.

А от володар третього результату сезону у світі Андрій Проценко став другим – 2.26 з другої спроби.

Виграв – лідер світового сезону катарець Мутаз Баршим (2.34), повідомляє офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

У бігу на 60 метрів у жінок Наталія Погребняк з Харкова також посіла друге місце. І в забігу, і в фіналі вона поступилася лише івуарійці Мюріель Ауре.

В вирішальному забігу час Наталії – 7,26, проти 7,14 у Мюріель.

У бар’єрному спринті у чоловіків виступав киянин Сергій Копанайко. З результатом 7,82 він був п’ятим у своєму забігу та восьмим взагалі.

Також у Мальме були показані найкращі результати сезону у світі: американка Шаріка Нелвіс подолала дистанцію 60 метрів з бар’єрами за 7,83 секунди, а сербка Івана Шпановіч стрибнула у довжину на 6 м 99 см.

Коментарі ()