Головне

Сербія - Бразилія: анонс матчу ЧС-2018 у групі Е

27.06.2018 07:27 2544 0
 

Сербія - Бразилія

Група Е, 3-й тур

27 червня, 21:00

Стадіон Спартак, Москва

Головний арбітр: Аліреза Фагані (Іран)
Асистенти: Ібрагім Сохандан і Мохаммадрез Мансурі (обидва Іран)
Резервний арбітр: Анур Хміл (Туніс)

Головна перевага бразильців напередодні гри, це те, що підопічних Тіте влаштовує нічия. У той самий час, сербам потрібна лише перемога. Команди по-різному провели матчі 2-го туру. Бразильці лише в доданий арбітром час вирвали перемогу в Коста-Рики, а Серби, виграючи по ходу матчу, поступилися збірній Швейцарії. Наразі бразильці та швейцарці мають в своєму активі по 4 залікових пункти, але пентакампіони посідають перше місце в групі. Але чи потрібне Бразилії саме 1 місце величезне питання. з величезною долею ймовірності, переможець групи Е в 1/8 потрапляє на бундесмашину.

У стані збірної Сербії травмованих і дискваліфікованих немає, а от бразильця, швидше за все, не зможе допомогти колишній вінгер Шахтаря Дуглас коста, який чудово вийшов на заміну в попередній грі.

Травмовані: Дуглас Коста (Бразилія)

Дискваліфіковані: Немає

Орієнтовні склади:

Сербія: Стойкович, Рукавіна, Іванович, Тошич, Коларов, Матич, Мілівоєвич, Мілінкович-Савич, Тадич, Костич, Мітрович.

Бразилія: Аліссон, Вагнер, Сілва, Міранда, Марсело, Каземіро, Паулинью, Вілліан, Коутинью, Неймар, Жезус.

Слова:

Душан Тадич (півзахисник збірної Сербії): "Наші голови на місці. Ми знаємо, наскільки це важливий момент для нас. Ми про це і мріяли: грати з Бразилією в ситуації, коли ми можемо пройти далі".

Тіте (головний тренер збірної Бразилії): "У суперника є не тільки зростання, але і індивідуальні технічні якості сербської футбольної школи. Ми постараємося уникати ситуацій, які призводять до кутових і штрафних, спробуємо стратегічно це компенсувати".

Цікаві факти:

Філіппе Коутінью у перших двох матчах був найкориснішим гравцем у складі збірної Бразилії. На його рахунку два з трьох забитих бразильцями м'ячів. Але цим його значення для збірної не обмежується. Досить сказати, що за перші два матчі він пробіг найбільшу відстань у всій команді: 22,1 км.

Південна Корея - Німеччина: анонс матчу ЧС-2018 у групі F.

Коментарі ()