Головне

Капелло: "Ми їдемо додому. Десять хвилин нашого воротаря засліплювали лазером"

27.06.2014 01:48 798 0

Збірна Росії не допускала помилок у матчі 3-го туру проти команди Алжиру.

Про це після матчу заявив головний тренер "Російської дружини" Фабіо Капелло, який підвів підсумок виступу команди на ЧС-2014.

"Ми могли перемогти. Але, на жаль, пропустили гол. У цьому епізоді не було свистка арбітра. Я весь час мовчав, коли запитували про роботу суддів. Але тепер можна і сказати про арбітрів", - зазначив він.

"За що себе виню? Сьогодні не було помилок. Але у нас не вийшло. Могли перемогти. Воротар алжирців двічі відбивав важкі удари", - зауважив Капелло.

Капелло також запевнив, що Алжир зрівняв рахунк через те, що голкіпера збірної Росії Акінфєєва вболівальники сліпили лазером.

"Яка реакція на лазер? Ми їдемо додому. Десять хвилин нашого воротаря засліплювали лазером! Є фото і відеодокази. Лазер - це факт, тут немає іншої думки", - поскаржився він.

"У голкіпера в очах був цей промінь. І він пропустив. Є у мене претензії до суддів і по матчу з Бельгією", - заявив італійський фахівець.

Тренер російської збірної також зазначив, що не шукає виправдання в житті.

"Якщо грали погано, то так і скажу. Але тут Акінфєєва сліпили лазером! Ви ж бачили все це!", - наводить слова Капелло sovsport.ru.

Нагадаємо, росіяни зіграли внічию зі збірною Алжиру (1:1) і не вийшли в плей-офф чемпіонату світу

Коментарі ()