Головне

ЧС-2014. Група D. Коста-Рика - Англія 0:0. "Тікос" знову не програли

24.06.2014 20:56 759 0
ЧС-2014. Група D. Коста-Рика - Англія 0:0. "Тікос" знову не програли

Збірна Коста-Рики сенсаційно виграла групу D, яку всі називали квартетом смерті, на Чемпіонаті світу 2014 року у Бразилії. Команда з Центральної Америки після звитяг над Уругваєм та Італією не програла й Англії. Британці, натомість, безславно залишили турнір, посівши останнє місце, набравши лише одне очко.

Якщо брати весь перебіг матчу загалом, то результат є закономірним. Колективи створили на двох тільки кілька моментів, тому нульова нічия відображає хід поєдинку. У першому таймі пригадується вистріл Борхеса зі штрафного, який Фостер кінчиками пальців перевів у поперечину. Під кінець 45-хвилинки Старрідж головою пробив над поперечиною після навісу з кутового.

Друга половина пройшла у тому ж ключі. Тільки Коста-Рика відіграла більш прагматично, приділивши особливу увагу захисту. Англія володіла ініціативою, проте створити так нічого і не змогла. Рой Ходжсон вперто тримав на полі Старріджа, від якого м'яч відлітав у будь-який бік, та не у ворота чи на хід. Руні тренер випустив на останні десять хвилин. Незважаючи на те, що форвард мав мало часу, момент у нього був. Вейн на техніку за комірець воротарю м'яч закидував, та Навас рукою з-під поперечини виніс.

Загалом, ставка Ходжсона на молодь не зіграла, і збірна Англії бере спаковані валізи та їде додому. Коста-Рика тепер же буде спостерігати за вечірніми матчами, де визначиться її суперник по 1/8 фіналу.

Коментарі ()