Головне

ЧС-2010. Самураї розтрощили Данське королівство ВІДЕО

24.06.2010 23:27 584 0
ЧС-2010. Самураї розтрощили Данське королівство ВІДЕО

Данія не змогла знайти жодних аргументів проти супердисциплінованої гри Японії у захисті та швидкості азійських футболістів.

Від початку матчу датчани намагалися більше контролювати м'яч і позиційно атакувати, що не приносило команді Мортен Ольсен жодних дивідендів. Нескінченні подачі у пошуку голови Бендтнера до свого призначення не долітали (перелітали/вилітали/відлітали - підставити власний на смак), а на більше вікінги не були спроможні.

За перший тайм Данія тільки на початку гри змогла показати хоч щось - і цим "щось" став удар Сімона Поульсена біля дальньої стійки воріт одного з героїв Японії Кавасіми. Більше данці не змогли вигадати практично жодної цікавої комбінації, що у сукупності із жахливої командною швидкістю звело нанівець весь контроль м'яча.

Японія зіграла зовсім в інший футбол. Тільки уявіть, що в середньому на 10 см нижчі гравці Японії не давали виграти європейцям практично жодного "повітря" біля своїх воріт! А різниця в індивідуальній і командній швидкості була просто разюча. Навіть дивно, чому саме зі штрафних було забиті обидва м'ячі першої половини гри. На 17 хвилині героєм після помилки голкіпера став Хонда, а на 30-ій вже Ендо продемонстрував, що свої Бекхеми є і на японських островах.

На другу половину гри датчани вийшли дуже зарядженими. Винятком став Соренсен, який ледь не пропустив прости "парашут" собі за пазуху - голкіпер мав би поцілувати праву стійку за таку підстраховку. Однак не можна сказати, що друга половина гри повторила першу - Данія стала більше створювати моментів.

Перша реальна нагода в матчі для взяття воріт Кавасіми виникла на 51 хвилині, колі забутий на куті воротарського Каленберг е влучив у ворота. За кілька секунд вихід сам на сам зіпсував Томассон... який чого тільки не псував у цій грі.

Японія вийшла на другий тайм з єдиною метою - вистояти. І це їм непогано вдавалося до 78 хвилини, коли спочатку Ларсен пробив у поперечину, а потім підвів Хасебе у боротьбі з Аггером - пенальті, який з другої спроби реалізував Томассон.

Королівство здалося остаточно після голу імені Хонди. Гравець ЦСКА вийшов віч-на-віч з голкіпером, але вирішив віддати на вільного Окадзакі. Той змусив команди останній кілька хвилини провести у відвертому відбутті номеру.

    І В Н П М О
  1 Нідерланди 3 3 0 0 5-1 9
  2 Японія 3 2 0 1 4-2 6
  3 Данія 3 1 0 2 3-6 3
  4 Камерун 3 0 0 3 2-5 0
Коментарі ()