Головне

Міністр спорту відповів на звинувачення борця Грицая

Вадима Гутцайт відреагував на звинувачення українського борця
25.05.2020 22:43 3693 1
Міністр спорту відповів на звинувачення борця Грицая

Міністра молоді і спорту Вадима Гутцайт спростував звинувачення борця вільного стилю Богдана Грицая в потуранні рейдерам.

Про це розповів сам міністр.

"На сайті КМДА можна знайти розпорядження мера Віталія Кличка від 27 червня 2018 року про створення комісії з перевірки використання бюджетних коштів Олімпійським коледжем імені Піддубного. Це розпорядження було реакцією на звернення педагогічногоколективу та їхнє занепокоєння щодо керівництва коледжу.

Важливо: Грицай висунув звинувачення міністру спорту

До неї входив і я, як на той час директор Департаменту молоді та спорту, юристи, депутати Київради, представники педколективу коледжу, громадські організації. Власне, на цьому відео, комісія й інспектувала заклад. Але тоді керівництво коледжу не впустило комісію здійснити перевірку. Ми викликали поліцію і цей виклик, звісно, задокументований. А результати діяльності нашої комісії відображені зокрема в звіті Рахункової палати за 2018 рік. Там сказано, цитую: "…повністю втрачено контроль за станом розпорядження і використання об’єктів державної власності Олімпійським коледжем, чим спричинено високі корупційні ризики та ризики шахрайства при використанні майна та коштів державного бюджету"

А що я сказав, що зателефоную Савлохову (тодішньому тренерові збірної України з вільної боротьби)? Так, бо я не знав з вигляду ні Грицая, ні ще одного хлопця, який був поряд і теж представився представником збірної з боротьби. Хотів запитати Руслана Сослановича, що то за борці. Навіщо з цієї історії роздувати скандал? Та ще й підв’язувати до нього звинувачення на мою адресу, на які я дав начебто вичерпну відповідь зокрема у вашому виданні", - відзначив Гутцайт.

Нагадаємо, Грицай впевнений у своїй перемозі над Усиком.

Коментарі ()