Головне

Грицай висунув звинувачення міністру спорту

25.05.2020 19:48 6565 2
Грицай висунув звинувачення міністру спорту

Джерело - Чемпіон.

Борець вільного стилю Богдан Грицай, який не так давно викликав на бій боксера Олександра Усика, звинуватив у відстоюванні інтересів рейдерів нинішнього міністра молоді і спорту Вадима Гутцайта.

Про це він заявив у відео на своєму YouTube-каналі.

Грицай показав відео дворічної давнини. На ньому, за твердженням Богдана, спортовці і викладацький склад Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного у Києві відстоюють заклад від рейдерського захоплення. На боці рейдерів виступав зокрема директор Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації Гутцайт.

На записі Вадим Маркович запитує у Грицая, хто він. Отримавши відповідь, що борець збірної України, Гутцайт відповів: "А, чинний спортсмен і вже викладач? Я зателефоную Руслану Сослановичу". (Руслан Сосланович – Руслан Савлохов, тодішній тренер збірної України з вільної боротьби - Чемпіон).

Грицай стверджує, що отримавши звістку, що Гутцайт отримав прохідне місце в списку Слуги народу напередодні парламентських виборів-2019, він був одним із перших, хто звертався до президента Зеленського про неприпустимість появи таких людей у парламенті.

Коментарі ()