Головне

ЧС-2014. Група D. Англія - Італія 1:2. "Скуадра Адзурра" розпочинає з перемоги

15.06.2014 11:30 687 0
ЧС-2014. Група D. Англія - Італія 1:2. "Скуадра Адзурра" розпочинає з перемоги

Збірна Італії у напруженому матчі з Англією взяла свої перші три очки на ЧС-2014. М'яч Маріо Балотеллі, забитий на 52-й хвилині, став вирішальним у сьогоднішньому протистоянні. І як не старалися англійці змінити рахунок на табло - знайти слабке місце в обороні суперника їм так і не вдалося.

Перші півгодини матчу суперники старалися грати виважено і обережно, постійно озираючись на власні ворота. Але вже після першого м'яча, який на свій рахунок записав Маркізіо, гра пішла зовсім за іншим сценарієм. Англії знадобилося менше двох хвилин для того, щоб Руні асистував Старріджу, який зрівняв рахунок.

В другому таймі італійці знову вийшли вперед після того, як Кандрева ювелірним пасом поклав м'яч точнісінько на голову Балотеллі. Англійці знову відразу ж додали в активності, почали діяти більш агресивно, але цього разу відновити рівновагу їм не вдалося.

Всі спроби атак розбивалися об міцну оборону італійців, а якщо "левам" все ж вдавалося довести справу до удару - Сірігу в рамці більш ніж надійно підміняв травмованого Буффона. Другий тайм пройшов під диктовку Італії, яка місцями відверто грала на утримання результату, і робила це дуже вдало.

Ну а в кінцівці зустрічі, коли у англійців уже не залишилося ні сил, ні нервів, у "Скуадра Адзурри" був навіть шанс остаточно поховати "трьох левів". Однак, після удару гросмейстера Пірло зі штрафного м'яч влучив у поперечину.

Як наслідок - заслужена перемога команди Чезаре Пранделлі, яка підтвердила свій статус фаворита на вихід до плей-офф. Проте, розслаблятися італійцям поки рано. Адже всі знають, як традиційно важко їм дається боротьба на груповому етапі, а попереду на них чекають нелегкі поєдинки з Уругваєм і Коста-Рикою.

Коментарі ()