Головне

Срна: Для збірної Хорватії існує тільки завтрашній матч

10.11.2011 20:07 318 0

Перший стиковий матч із Туреччиною, котрий 11 листопада збірна Хорватії проведе в суперечці за путівку на Євро-2012, пригорнув увагу всієї країни, самі ж грааці готові до битви

Про це офіційному сайту "Шахтаря" заявив капітан хорватів та "гірників" Даріо Срна.

"У нас хороші стосунки з Туреччиною. Ми чекаємо, що гаряче підтримувати суперника завтра буде велика кількість уболівальників. Усе ж таки Туреччина грає вдома, й атмосфера на стадіоні їм допомагатиме", - вважає він.

"Через чотири дні ми гратимемо вже в Хорватії, але думаємо тільки про перший матч і намагатимемося досягти успіху тут", - каже він.

Срна запевнив, що хорвати готові на сто відсотків – у них є впевненість і сили зіграти добре, і майбутнього літа брати участь в Україні та Польщі на чемпіонаті Європи.

"В Едуардо також усе добре, також налаштовується й готується до матчу", - розповів про свого партнера по збірній та клубу Даріо.

"Ця гра була, й була невдалою, але минуло вже три роки, і зараз усе інакше. Зараз і в Туреччини, і в нас інша команда", - відповів він на питання про бажання реваншуватися за поразку в чвертьфіналі Євро-2008.

"Для нас зараз існує тільки один матч – завтрашній. Про подальше ми не замислюємось. Завтра все вирішуватиметься. Вважаю, що шанси на прохід далі – 50 на 50", - резюмував Срна.

Коментарі ()