Головне

Перші юнацькі Олімпійські ігри отримали талісманів

23.11.2009 13:21 325 0

За 266 днів до старту І юнацьких Олімпійських ігор в Сінгапурі світові були представлені офіційні талісмани цих змагань - Ліо й Мерлі.

Ліо (Lyo) - левеня, яке обожнює спорт і пропонує молодим людям розділити його захоплення та долучитися до здорового способу життя. Він символізує безмежну енергію молоді, її бажання брати від життя якомога більше та прагнення до перемог. Повне ім'я Ліо - Лев юнацької Олімпіади (Lyo - "Lion of the Youth Olympic").

Мерлі (Merly) отримала своє ім'я від слова "mer" (море) та літер "l" від "liveliness" (жвавість) і "y" від "youthfulness" (молодість). Це фантастична істота сінгапурської міфології - мерліон, з головою лева та тілом риби. Мерлі - затята захисниця навколишнього середовища, яка закликає юнаків до соціальної активності та єднання заради спільного майбутнього.

Як талісмани юнацьких Ігор-2010 Ліо та Мерлі відтепер братимуть участь в усіх заходах, що відбуватимуться в рамках підготовки до Олімпіади в Сінгапурі, знайомлячи юнаків всього світу з такими цінностями Олімпійського руху, як Дружба, Взаємоповага та Чесна Гра.

НОК

Коментарі ()